Medie- og kommunikations-håndbogen

Håndbogen er spækket med praksiseksempler og et fagsprog, som klæder elever og lærere på til et kreativt og skabende arbejde med Skoletube i undervisningen.

Alice Nørlem – FOLKESKOLEN.DK

Jeg tilslutter mig heppekorret: Medie- og Kommunikationshåndbogen er en perle!

“Uffe Lyngdal Sørensen har skrevet en medie- og kommunikationshåndbog, som god at få forstand af og let at bruge i undervisningen.” “Det, som gør denne medie- og kommunikationshåndbog til noget særligt, er udover dens instruktive, stilladserede gennemgang af tekniske, produktionsmæssige tilgange også dens fokus på tips og tricks til indholdet i produktionerne. Lyngdal Sørensen understreger gennem disponeringen af bogen samspillet og det ligeværdige forhold mellem det velplanlagte indhold og den stramme, velplanlagte produktionsproces.”

Ken Nielsen – Gymnasieskolen.dk

 et fremragende opslagsværk

“Dens grundige afsnit om lyd og ikke mindst video og animation giver god mening at bruge i mediefag, og de øvelser/ideer, som Sørensen lancerer, kan øjeblikkeligt anvendes i den praktiske del af den mediefaglige undervisning. Hvis man er lidt tøvende over for at kaste sig ud i medieverdenens mange lyksaligheder, så vil et kig i Sørensens glimrende bog give ro i maven.”